Părinți, bunici și pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activități pentru copii, Bursuceii Veseli, se dă startul petrecerii de Halloween! Costumați în bursucei, sunteți așteptați cu mic, cu mare, în vizuina din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, la Halloween Party.

halloween copiiInvitatul special va fi Magicianul TEO Official, care vă va prezenta un număr inedit de magie. Vampiri și vrăjitoare, scheleți și monștri vă vor ține companie și vă vor oferi clipe de neuitat.

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa fiecare dintre voi, lăsându-și imaginația să creeze cele mai spectaculoase forme. La finalul concursului, cei mai creativi vor fi premiați.

Sunteți așteptați cu multe, multe surprize și premii, în data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piața Alba Iulia).

Detalii participare:

  • la numărul de telefon 0762 326 436
  • sau pe Facebook

Aflat sub sloganul “Learn! Create! Perform!”, Bursuceii Veseli este primul centru de activități pentru copii din Romania care reunește sub același acoperiș, într-o locație nouă, modernă, veselă și luminoasă, ateliere educative, creative și sportive. Deoarece fiecare copil are talentele sale și fiecare trebuie încurajat să și le descopere, la Bursuceii Veseli se îmbină atelierele educative cu cele creative și sportive pentru a crea mixul perfect pentru fiecare copil în parte.

Photo credit: Anders Ruff Custom Designs / Foter / CC BY-ND